15 Kasım 2009 Pazar

B İ L G İ

SEVGİLİ GENÇLER


Gelenek haline getirmeye çalıştığımız Emirgan İlkokulu Mezunları toplantısını bu yıl, 22 Kasım Pazar günü, saat: 12 de, Baltalimanı, OBA RESTORAN da yapılacaktır.
Toplantıyı ilginç hale getirmek amacıyla yemekli yapılması düşünüldü. Fazla aşırıya kaçmadan, menüde, Çorba, mevsim salatası, ana yemek ( Piliç sarma ) tatlı, meşrubat, sınırsız olarak da, suı, çay, neskafe, filtreli kahve bulunmakta olup, kişi başı, 20+ KDV liradır.
Emirgan İlkokulu Mezunlarının ve Öğretmenlerinin toplantılarının devamlı olmasının sağlanması isteniyorsa, ciddi olarak ele alınması gerekmektedir.
Emirgan havasını teneffüs etmiş, çayını, suyunu içmiş, Emirgan İlk okulunun, üstün bilgi, dağarcığına sahip öğretmenlerinden feyz almış, çevresine örnek teşkil etmiş, herkesin taktirini kazanmış mezunlarımızın üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını ve davaya sahip çıkacaklarını umuyor, 22 Kasım’da OBA da görüşmek umuduyla gözlerinizden öperim.

NOT: Müessesenin hazoırlık yapabilmesi için, sayıyı tespit amacıyla, kaç kişi ile geleceğinizi, lütfen, tüm iletişim araçlarını kullanarak, adreslerime not düşmenizi rica ediyorum.

Burhan Bursalıoğlu

www.burhansev.com
burhansev@gmail.com
burhanbursalioglu@yahoo.com.tr
bubu@doru.net.tr
Facebook: Burhan Bursalıoğlu Can
Tel: 0532 685 80 56
0534 899 62 62
0212 262 31 64

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ

  CUMHURİYET Burhan Bursalıoğlu Bu gün Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümü. 99 yıl önce bugün, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşla...